Evouš píše:Dane vše nám padá ,shnilé jsou už na stromě ,nevíme čím to je.
Mně to napichují hmyzáci, kvasné mušky všechno oblézají a stačí malá ranka. Nádherné Kids Orange a na stromě nezůstalo jediné. Ale už jsou k jídlu, takže je jím. Teď budou na řadě Rubíny, v některých jsou vykousané díry od sršňů.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
Taky jsem ho dělala. Koukám, že máme stejné chutě. Moravandi máme velký strom rubínů a už jsme vyhodili takových 7-8 kýblů, všechno naďobané a nahnilé. Ono je to asi všude a u nás to dělají vosy.
Tak dnes kuřecí vývar s drožďovými knedlíčky, bramborový salát s kuřecím řízečkem , jako dezert ze zbylého těsta od štrůdlu(vyndaného z mrazáku ) šátečky plněné domácí rybízovou marmeládou , to těsto je opravdu jak listové , zkoušela jsem ho z různých tuků i z másla , ale nejlepší je z Omegy čili 100% tuk
tak tohle všechno můžu Drožďové knedlíčky jsem kdysi dělávala často (když se ještě prodávaly vážené kvasnice) a jsou moc dobré Jenže teď už všude vidím jen malé kostičky droždí - to děláš z nich
Prosím Tě a kolik těch kostiček droždí potřebuješ? Dnes byly k obědu kuřecí prsa zapečená s hermelínem, vařený brambor a červená řepa. Polévku nikdo nechtěl, tak jsem jí nedělala
No vývar dělám do 4 l hrnce neplného a na toto množství použiji 3 balení droždí ,je to tak akorát na toto množství polévky Dělám větší množství ,aby když je tu dcera ji mohla maminka nafasovat ještě domů