Daniel Bozner píše:Ále nejak to moc prozivate.
Ted se zveda takova vlna odporu proti temto potravinam. Je zajimave ze se vek lidstva stale prodluzuje a diky tomu pujdu do duchodu az v 67
Ja naopak prestal sladit cukrem a zacal sladit umelym sladidlem pac chci zhubnout. Piju nejlevnejsi stavu a kafe.
Ty jsi mladší než já, takže mohu upozornit, že toto mám za sebou. 1. sladidlo stejně vyvolá vzestup inzulínu a to vede ke kolísání hladiny cukru, hladu a nerovnováze. 2. Glutamát a aspartam + fluoridy jsou příčinou, že 1 ze 100 dětí ve státech má příznaky autismu. V jednom místě 1 ze 70. Taky na glutamát a aspartam reaguji bolestí hlavy a až dvoudenní žízní. A perou to téměř do všeho.
Daniel Bozner píše:Me to je nastesti jedno a taky radsi stary rohlik nez cerstvy chleba. A tak dozil jsem se uz dost vysokeho veku tak ted uz muzu jist co chci pac lepsi uz to se zdravim stejne nebude. Takze jsem si dal kafe s umelym sladidlem a koncentrat stavu ze supermarketu za 9.90.
Lepší se zdravím to může být a taky to může být horší. Přecházím na úplně jednoduché věci ve stylu vaření babiček. Ano, jsou krásné recepty s obrázky, ale mně to nesvědčí. Vzhledem k váze jsem rád za každou věc, kterou si mohu odepřít - takže piju vodu, nebo slabý čaj, i šípkový, nebo bylinkovou Babičku Růženku. A jídlo ze základních surovin, do kterých není nic přidáno. Není to dogma, občas koupím i hotové věci, ale všechno, co vydrží déle jak tři dny je podezřelé.
A moje kočky párky za 60,- nežerou. Otráveně si jdou dát granule s obsahem 24% masa. Dřív se říkalo 10:0 pro pekaře, dnes se to nastavuje věcmi, které ani nechceme vidět.