Volná diskuze

Diskuse na témata, která se přímo netýkají zahrady

Moderátor: Moderátoři AbecedaZahrady.cz

Odeslat příspěvekod jakuku 10. 8. 2010 17:52

Bóže ty dorty jsou nádherné :shock: :shock: :shock: :shock: Evi dcera je šikulka
Jana
jakuku
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ažka1 10. 8. 2010 18:20

Ahojky
Evi budu se opakovat dorty nádherný, dcera šikovná pravděpodobně na všechno vid´Karen mě šlo otevřít všechno drůbež pěkná to byl můj sen který se mě splnil jen částečně protože jsem musela prodat domek když jsem nechtěla bydlet s tchýní po manželově smrti.
ažka1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Karen Válková 10. 8. 2010 19:19

Ažko vidéš. Pro mne to byl celoživotní sen bydlet v domku,jen jsem ani tak moc nemyslela na drůbež,ale dřív jsem chovala perské kočky tak jsem vduchu viděla jak by to bylo snadný mít tam řadu volier a v ní .......Taky jsem chovala nějaké papoušky a drobné exoty....Baráček jsme převzali po tchýni a vypláceli manželovi švice.Žádná o něj nestála, jinak by nám jej nenabídly.On byl manžel z prvního manželství a tak ,no znáš to nevlastní otec ,tak kdyby byla některá z holek projevila zájem tak by byl utřel. Tak to to ale zbylo na nás a mně se splnil sen, aspoň na důchod.Teď už mám ale tu drůbež a ráda, no a samozřejmě Džesinku.teď už je chovná a tak se dočkám zase taky nějakých miminek aspoň doufám.
Ahoj všem Karen a Džesinka
Karen Válková
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Evouš 10. 8. 2010 19:46

Děkuji všem.Samozřejmě máme z ní radost,ale syn je též šikovný na řemeslné práce.
Evouš
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kejki3 10. 8. 2010 19:50

Tak mají být po kom, takovou spoustu práce stihnout!
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník

Odeslat příspěvekod emive 10. 8. 2010 21:57

Evi,dorty krásné,dcera moooc šikovná-chodím pomáhat péct cukroví sObrázekousedce tak vím co to obnáší to je její pečení

-- 10. 8. 2010 22:58 --

Obrázek
emive
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marcela somrová 33 11. 8. 2010 03:36

Emi.....no to je taky bomba
Hold je vidět zlaté české ručičky,obdivuju všechny,co tohle umí (tedy nejen tohle :-D )
ahojky Macek ;-]
marcela somrová 33
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Evouš 11. 8. 2010 04:30

Emive vyřiď sousedce pochvalu.Nádherné.Takovou sousedku bych chtěla mít upekla by mi vánoční cukroví.
Naposledy upravil Evouš dne 11. 8. 2010 08:45, celkově upraveno 1
Evouš
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Moravanda 11. 8. 2010 05:10

Dobré ráno.
Tak to nemá chybu :tleskani :tleskani :tleskani :!:
Moravanda
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kočičí 11. 8. 2010 09:10

Mňam mňam, já mám strašně ráda tam ty hnědé rohlíčky, co mají čokoládové špičky. Evi, ty obrázky dělá dcera z marcipánu? To nechápu, jak to může dokázat. Nebo z čeho to je? Připojím jednu vzpomínku - když jsem byla malá, sousedi taky dělali dorty, připadala jsem si tam jak v pohádkovém království - bylo tanm jezero s labutěmi, 7 trpaslíků, jak jde po kládě, všecko vymodelované z marcipánu. Jednou měli ten dort pro nedostatek místa už nazdobený položený na gauči a já jak jsem poskakovala - asi 5 mi bylo - tak jsem na to sedla. Ani si nevzpomínám, co bylo, ale oni byli tak strašně hodní, že se snad ani nezlobili. Dodnes je mi záhadou, jak to mohli umět, ty figurky, měli asi talent a dřív se na to nehledělo, aby každý pokud možno toho talentu využil. Třeba mohli být umělci, takto dělai aspoň ty dorty, ale vidíte, tolik radosti to lidem dalo - já si to budu pamatovat do smrti.
kočičí
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Evouš 11. 8. 2010 12:14

Kočičí ty obrázky se koupí je to jedlý papír,nyní ty čtyrlístky dělala z marcipánu.Ondra vnuk bude mít 15.7. narozky ,budou mu tři,tak chce udělat zoo zahradu,ona je fakt šikovná,nevím pokom to má,asi po manželovi mamce ta hodně pekla i dorty.Ruční práce ano,ale dorty néééé.Máš na co vzpomínat.
Evouš
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hejjar 11. 8. 2010 12:27

Děvčata co nám to tady upravují, už tu není upravit, ale poděkovat ze srdíčkem, dostat se na zahradkáře jen přes superforum v nabídce je profil Daniel Bozner, ani nenabídli změny a jestli nám to vyhovuje, , vlastně upravit je až při tuknutí na poděkovat
hejjar
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Evouš 11. 8. 2010 12:31

Je zajímavé ,že nemáte upravit a já ano.
Evouš
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marcela somrová 33 11. 8. 2010 12:33

Taky mám PODĚKOVAT a když jsem na to ťukla,u Jarky příspěvku mi vyskočilo červený srdíčko ?????
ahojky Macek ;-]
marcela somrová 33
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myšpulín 11. 8. 2010 12:50

Tlačítko Upravit je u vašeho příspěvku jen 24 hodin od napsání. Potom zmizí. Je to proto že někteří návštěvníci se třeba po nějaké neshodě rozhodli znehodnotit diskusi smazáním, resp. úpravou svých dřívějších příspěvků. Některá témata pak třeba ztratila zcela svůj smysl.
myšpulín
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka