S jakým prostředkem k ochraně dřeva máte nejlepší zkušenosti.Myslím tím ochranu pergol,nebo dřevěných staveb.
Zkoušel jsem různé lazurovací laky a Luxol,ale žádný zázrak.
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Anonymous píše:Dobrý den,mám dotaz ,který by se mohl týkat vašeho tématu.
Lonské léto jsme dělali novou terasu ze dřevených latí, dřevo dub, a použili jsme jako náter velmi drahou barvu,která byla určena na lodě,protože jsme chtěli,aby nám co nejdéle vydržela. Barvu jsme nanášeli asi 5 krát.Vždy natřít,nechat zachnout a pak opakovat. Po mrazivé zimě ,kdy sníh roztál a máme tu léto, je terasa celá oloupaná a barva se ztrácí. JAk je to možné???
S pozdravem,Zuzana /quote]
Malkovich píše:S jakým prostředkem k ochraně dřeva máte nejlepší zkušenosti.Myslím tím ochranu pergol,nebo dřevěných staveb.
Zkoušel jsem různé lazurovací laky a Luxol,ale žádný zázrak.a/quote]
minik píše:Doporučuji OSMO. Drahý jak pes ale 15 let na to nešáhnete. Je zde jediný dodavatel v ČR. http://www.osmo.cz vás přesměruje na dodavatele.
Návštěvník píše:Dobrý den,mám dotaz ,který by se mohl týkat vašeho tématu.
Lonské léto jsme dělali novou terasu ze dřevených latí, dřevo dub, a použili jsme jako náter velmi drahou barvu,která byla určena na lodě,protože jsme chtěli,aby nám co nejdéle vydržela. Barvu jsme nanášeli asi 5 krát.Vždy natřít,nechat zachnout a pak opakovat. Po mrazivé zimě ,kdy sníh roztál a máme tu léto, je terasa celá oloupaná a barva se ztrácí. JAk je to možné???
S pozdravem,Zuzana
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků