Bakterie do septiku

Chodníky, zídky, pergoly, ploty, nábytek, skleníky, zimní zahrady, krmítka...

Moderátor: Moderátoři AbecedaZahrady.cz

Odeslat příspěvekod Danny74 29. 10. 2016 08:35

Po zkušenostech s několika přípravky je to v podstatě jedno, který si vyberete. Důležité je dodržování návodu tj. Nepoužívat chemii ničící bakterie, při čištění zachodu, ano jedna z největších chyb. Ale jen můj názor.
Danny74

Odeslat příspěvekod tlachapoud 30. 3. 2017 19:51

Honzo, máš s http://www.bazeny-sulc.cz/ nějaké větší zkušenosti? Chceme si od nich taky pořídit žumpu, ale chtěl bych o té firmě nějaké další info. Mohl bys mi odpovědět na pár dotazů?
tlachapoud

Odeslat příspěvekod Filip759 25. 7. 2018 12:56

Bakterie do septiku jsou skvělé. Začnou působit po pár dnech a je to opravdu velký rozdíl. Musí se jen dávat pozor na to jaké čistící prostředky používáte, aby jste je nezabili. Sklolaminátová dvoukomorová jímka od mirosepu spolu s bakteriemi byla skvělá volba pro nás k domečku. Rozměr máme akorát na vyvážení jednou za rok. Je to asi nejlevnější řešení odpadní vody pokud nechcete porušovat zákony.
Filip759

Odeslat příspěvekod bod 18. 8. 2019 13:44

Fungují všechny podobné přípravky, ale cenově se liší propastně. Používám prášek Golem S, který mě v Praze v Želivského ulici v malé drogerii u stanice Nákladové nádraží (směrem do centra) stojí 279 Kč a je ho 1 kg (POZOR na OBI, tam za něj chtějí 430 Kč!). Jinak na netu ho nabízejí desítky prodejců.
bod

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků