Jani ,větší radost snad má Milan.Kačenko do skleníku půjdou muškaty,a cymba s dendrobkami tam budou než bude mrznout.Topit na dvou místech se nedá.Jo zapomněla jsem topení v ZZ se bude dělat až se přestane topit.Jani sezení máme ještě jedno,ale slíbila jsem ,že sezení bude i v ZZ.To musím dodržet. A jinak děkuji.
-- 11. 4. 2014 11:15 --
V neděli budeme slavit výročí svatby 46 let,tak to je dárek nejkrásnější.
Tak ono sedět v zimní zahradě, to je jako být v ráji, kór když tam něco kvete. K výročí blahopřeji a přeji ještě hodně krásných společných let. Jsme za vámi v závěsu, my máme letos 43 let.
Bééééééééééééééééééé já chci taky Evi to je něco moc se mi to líbí a docela inspirativní pořád taky špekuluji jak to udělat aby to moc nestálo... no máš to pěkné moc ti to přeju a před panem manželem smekám Aby jsme tě vůbec viděly na fóru 8-Gratuluji k výročí , je to krásné a důležité je , že jste celkem fit , tak ať Vám zdraví stále slouží
Koukám,koukám a co to vidím, zimní zahrada . Evi super, to se tam bude orchidkám a i Vám krááásně lebedit. Hodně si to užívej a oslav to krásné výročí.
Evi,také se musím přidat-nádhera je slabé slovo to uzná jen ten kdo má květinky rád a manžel šikula jen tak dál ať si všeho užijete ještě mooooc dlouho spolu.Velká gratulace k výročí
Už je to pěkná řádka let, co vy dva spolu brázdíte svět. Když jste si prstýnky z lásky dali, úctu a věrnost si slibovali. Manželský slib jste nevzali zpět a je to dlouhých 46 let. Tak jako kdysi, ať vám v srdci zvony znějí! Lásku a štěstí vám k výročí přejí