Tak to vypadá, že jsme sebrali vodu vám všem. Odpolední bouřka se snažila zalít co to šlo - přívalový déšť jak vyšitý, 12 mm napršelo během necelé čtvrthodiny Za chvíli si budeme stěžovat, že je té vody moc (obvykle se nám počasí nezavděčí, že?)
i když dneska napršelo je pořád sucho zem je dva cm do hloubky mokrá a pak prach,vždyť to ani nesaje a steče jen povrchu.Půl sudu mám na zalejvání,ale moc dlouho to nevydrží při mé spotřebě.
Mezi Váma a náma je bouřka ,ale slabší . Nic jiného významného na radaru nevidím. Zatím sucho trvá. No aspoň posekám trávník, baterie je nabitá tak jdu na to.
Hlásím že máme taky zalito. Byli jsme na okraji silné bouřky a spadlo tady 7.5mm a pěkně prudce a mezitím pár krup. Zrovna jsem přesazoval ten 5tibarevnej ibišek a nechal jsem ho opršet ale jak jsem viděl ty kroupy hned jsem pro něj běžel.
právě jsem dojela z Havl. Brodu a mezi H.B a žďárem nad Sáz. se strhla taková průtrž že jsem musela zastavit byla vidět jen bílá mlha a silnice nikde dojela jsem domů a tady nic.