Dobrý den, jaké máte zkušenosti s vodním grilem? Udělá se kůrčička při pečení, neb je pokrm spíše vařený? Nemáte plánek na jeho výrobu?
Děkuji
Moderátor: Moderátoři AbecedaZahrady.cz
pepas píše:od září 2008 jsem ho koupil na Oroin.cz - zasilkovzobchod.cz za 1600 kč.
je smaltovaný.nerezový český stojí 4500 kč.
všem moc doporučuji,nehledejte v tom žádnou vědu ,jestili je to dušený nebo pěčený.je to jak si to uděláte sami.nechám na roštu kratší čas tak je to jakoby zazuzený,voňavý,ale má to světlejší barvu-ale hotový.nechám déle a má to barvu jako z klasickýho grilu,ale je to šťavnatý ,nevysušený fantasticky to voní,není to připálený a mohu to tam nechat pořád.nic se neotáčí!založím oheň a hned se to dá grilovat,nemusí se čekat na rozpálení.je lepší topit ovocným dřevem(bez kůry-moc to kouří)teplota na teploměru 250-300 C,při uzení 75 C.
Všem doporučuji!!!kdoto jednou zkusí nebude litovat.odkaz na mé foto
http://jojo.rajce.net/Gril_vodní
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků