ja mam kytky na balkone ktery mam na východ kde mi svítí slunce jen dopoledne do dvanácti hodin a hnojim kytky vodou od vodnich želv kdo má vodní želvy ví že ty nadělají važně slušnou želatinu z te vody kde žijou a když jim mněním vodu zaliju tím kytky a to co se s nimi potom děje je snad zázrak
No pozor na přehnojeni! Slepičince, kravince a t.d. Ja hnojim kopřivama. Nasěkat do kyblu, rozdrtit, zalit vodou. Je to sice kanibalismus ale kytka dostane co potřebuje. V době kvetenstvi přidat do kyblu trochu slepičincu (opravdu trochu,jědnu nebo dvě polivkove lžici) kvůli fosforu.
Slepičince s koprivama, nechat to tam pořádně rozpustit ve vodě a poté v malých dávkách jednou za 3 dny, aby se nespälili květiny. Slepičince jsou paráda, ale rozhodně ne samotné Slepičince Když jsou kytky ještě malé tak možná to hnojivo na jahody, pokud nechceš rvát velký prachy do hnojiv
Zdravim, minulý rok jsem si vzal suché koňské výkaly a smíchal s kokosovým substrátem a hnojil pouze univerzálním hnojivem od agro. A vyrostly krásné bílé vdovy. Letos mám univerzální substrát a hnojim slepičincem. Slepičinec. Dávám do 20 l kýble a zalejvavam vodou. Nechám vykvasit na 2 až 3 týdny, potom ještě ředim každou dávku slepičince zvlášť. Podle potřeby. Ale většinou 2l na 20 litrů vody. Příjemnou zábavu a chuť.
To se ještě v dnešní době najde někdo, kdy by rval do kytek ten sajrajt z kristalonu? To bych si vážně raději nechal zajít chuť. Loni jsem zkusil Plagron, ale už nechci utracet stovky až tisíce za hnojiva a vrátil jsem se k přírodě. Došel jsem ke koním, řádně promíchal se substrátem a do toho sázel. O rybě jsem četl poprvé, ale určitě zkusím. Dále budu zlehka hnojit slepičinci s kopřivami. Netopýrům a močůvce věřím také, ale nemám kde brát.
Potřeboval bych poradit. Čím hnojiv a další informace. Jsem začátečník. Tak bych byl rád kdyby mi někdo napsal co a jak. Děkuji @rikejmidome. Můj Instagram
S tím slepičincem bacha. Zjistěte si o tom něco. Musíte si to nechat třeba týden ve vode vyčpět, protože to je agresivní hnojivo. Neříkám, že není špatný, ale jen aby jste s tím dávali bacha