Je to zářijové kotě, chvíli trvalo než holka povyrostla, a začala lovit. Ale bydlíme pod lesem v lukách, tak se tu vždycky nějaká myš najde, a pak přijde další. No, tím jsme ale moc kolegovi s krtkem nepomohli...
Ty naše potvory se na myši vykašlou a to mám tři, a že jich letos bylo. Co jsme dali peněz do granulí, přijde mi, že jim snad i chutnaj a pranic jim nevadí.
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
Minulý týden jsem se na polské dovolené stavil v Castorama a hleděl jsem, že tam měli v sekci deratizace plechovky s karbidem vápníku. Tak jsem hned vzal a o víkendu vyzkouším na krtky. Pamatuji jak jsme z toho dělali na základce výbuchy.
Máme zahradu hned u pole a o krtky tedy neouzi nemáme. Spíš než otrívit je potřebuji zahnat, protože oni se zase vrátí. Docela mě zaujal ultrazvukový odpuzovač (psali o něm https://www.domky-delta.cz/blog/jak-se-zbavit-krtka-na-zahrade/ ) ale kolik taková hračka bude stát, aby doopravdy fungovala?
Zvukové ani vibrační odpuzovače na krtky nefungují. Bylo to mnohokrát prokázáno v testech i lidmi, kteří to zkoušeli. Proč za to lidé stále utrácejí peníze je záhadou.