Plastová okna

Diskuse na témata, která se přímo netýkají zahrady

Moderátor: Moderátoři AbecedaZahrady.cz

Odeslat příspěvekod Klivie 19. 11. 2010 15:46

Evi tak jsem si na tebe vzpomněla s oknama. Snad Ti to nevyjde zrovna na ty mrazy. :?: :hm
Jana
orchideje moje radost
Klivie
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Evouš 19. 11. 2010 16:24

No práve dnes jsem volala Pepíkovi-ten nám je bude dělat,snad to vyjde přístí týden,ptala jsem se ho a říkal ,že když nebude dvacet ,tak to nevadí,ale co ty moje kytky.Už se nudím do ničeho se nechci pustit,pak ale bude fofr,malovat atd.
Evouš
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Klivie 19. 11. 2010 19:30

No jedině je dát do sklepa. Já měla orchideje v koupelně, tam jsme je neměnily a ostatní kytky ve sklepě.
Jana
orchideje moje radost
Klivie
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Evouš 20. 11. 2010 09:27

Jani mi máme sklep udělaný venku a tam je zima ,barák není podsklepený.Nějak to vymyslím.Nemám to kam odnést,do koupelny se mi nevejdou.
Evouš
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod marcela somrová 33 24. 11. 2010 14:05

Evi tak kdy začnete ???
ahojky Macek ;-]
marcela somrová 33
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Rozárka 3 30. 11. 2010 12:46

Moc vás prosím o radu. Mně se líbí světla na oknech, jenže teď mám dilema, jak je tam připevnit. Když jsme měli dřevěný, tak to vždycky vyjistily velký napínáčky. Ovšem teď nevím jak na plastová okna, co by pomohlo? Máte nějaké zkušenosti?
Rozárka 3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hejjar 30. 11. 2010 15:47

Rozárko zkus oboustrannou lepící pásku, jsou různé šíře, drží i obrazy na zdi
hejjar
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Evouš 3. 12. 2010 19:53

Děvčata nyní od nás odjel Pepa co nám bude dělat okna.Okna už jsou ve skladě ,ale ty mrazy nedá se to dělat jestli do vánoc nepovolí tak montáž bude až se oteplí.Dřžtě mi palce ,já bych je tak chtěla do vánoc. :/
Evouš
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Klivie 3. 12. 2010 19:57

Evi ke konci příštího týdne by mělo být +4st. Od čtvrtka by se mělo začít oteplovat. Moc Ti držím palce, aby jim to vyšlo.
Jana
orchideje moje radost
Klivie
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Evouš 3. 12. 2010 20:12

Pepa to říkal a hned by přijel ,akorát nedovezli dveře,protože jsou v dekoru a to trvá déle.Ty přivezou 7.Říkal Pepa ,že mu volali ,že mu vezou okna a v poledne ať je čeká ,ale to začal padat ten sníh a dorazili až ve tři ráno .Říkal ,že myslel že je zabije.Jani jinak děkuji .Upečeno už mám tak nyní pak dát barák do pořádku.
Evouš
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod m.b. 25. 5. 2015 13:54

DŮRAZNĚ VARUJI VŠECHNY POTENCIÁLNÍ ZÁJEMCE O NOVÁ OKNA A DVEŘE PŘED SLÁNSKOU FIRMOU REGNO !!!

Okna i dveře nám byly při jednání s obchodním ředitelem Ing. Plichtou prezentovány jako "Mercedes mezi plastovými okny" a s tím jsme zakázku také objednávali, kromě jiného i pro deklarovanou záruční dobu 84 měsíců.

Při přebírání namontované zakázky jsme našli několik závad (poškození dekorační fólie), které osobně mimo jiných řešil i jednatel společnosti p. Nový. V některých případech (hlavně u velkého balkónového okna) jsme byli ochotni udělat ústupek a poškození byla pouze zaretušována opravným fixem (i když jsme mohli trvat na výměně, což by pro firmu představovalo výrazně vyšší náklady).

Poté během zimy došlo k zamrznutí kování u vchodových dveří. Věc jsem řešil opět osobně s jednatelem společnosti p. Novým, který osobně přijel, kování zkontroloval, konstatoval použití nesprávného typu mazacího tuku a nabídl výměnu kování. Vzhledem k tomu, že jsme společnými silami a za použití našeho mazacího spreje kování rozpohybovali, opět jsme netrvali na výměně (opět jsme firmě ušetřili náklady).

Cca po dvou letech užívání, minulý rok v červnu, jsme reklamovali sesednutí křídla vstupních dveří a deformaci jejich rámu, stejně tak i sesednutí velkých balkonových dveří, díky kterému došlo k nevratnému poškození dekorační fólie na rámu. Po nějaké době (docela dlouhé) nás navštívil technik, který během návštěvy:

a) seřídil balkónové dveře, prohlédl poškození rámu
b) částečně seřídil HT vchodové dveře s tím, že při prohlídce uznal deformaci pantů i profilů.

Závěrem návštěvy bylo konstatování technika, že provedené opravy (seřízení) nepředstavují plné vyřešení reklamace (šlo v podstatě pouze o seřízení, abychom mohli oboje dveře vůbec otvírat a zavírat) a že se záležitostí bude firma dále věnovat a my budeme vyrozumněni o dalším postupu.

Od té doby se nám ohledně této záležitosti nikdo neozval.

Někdy v průběhu listopadu jsem telefonicky hovořil s panem jednatelem Novým, kterému jsem celou situaci připomněl a žádal jsem ho o vyjádření. Bylo mi přislíbeno, že ověří stav věci a ozve se.

Od té doby opět bez jakékoliv reakce.

12.1.2015 jsem posílal urgenci reklamace s tím, že byla doplněna o další závadu vstupních dveří - výraznou netěsnost. BEZ REAKCE.

4.2.2015 - 2. urgence, BEZ REAKCE

1.4.2015 - 3. urgence, BEZ REAKCE

dnes, 13.5.2015 jsem poslal 4. urgenci ...


Dne 14.5.2015 jsem od druhé jednatelky a spolumajitelky, p. A. Petrlíkové obdržel následující odpověď:

Dobrý den p. Bečvář, na Vaši reklamaci jsme již několikrát odpovídali, jak e-mailem tak poštou.

Samozřejmě, že mi dosud nepřišlo nic ani poštou, ani e-mailem. Natož několikrát! Zvláštní, když ostatní pošta a e-maily mi po celou dobu chodí bez problémů …

Poté, co jsem si 14.5.2015 vyžádal ještě jednou zaslání údajně zaslaného (a 15.5.2015 opět urgoval), přišlo mi následující vyjádření, S DATEM 15.5.2015 !!! :

Seřízení balkonových dveří je občas nutné, nejedná se o vadu. Údržba dveří je Vaše starost, pokud nebyla provedena včas, důsledky nelze uplatnit jako reklamaci.
Bod č.1 jako reklamaci neuznáváme.

Deformace profilu v oblasti pantu je zjevná estetická vada. Předání díla již proběhlo bez závad. Reklamaci na tuto vadu neuznáváme, protože není funkční ani skrytá, ani postupně vzniklá.

Pro úplnost pouze dodávám, že dle dohody uvedené v SoD mělo být provedeno zaměstnancem firmy Regno a závada se projevila před jeho příjezdem. Navíc nevím, jak bych měl seřídit dveře, které sesednou v kování tak, že se zaryjí do rámu tak, že nejdou otevřít.

A ještě ke vchodovým dveřím – ano, při předání bylo bez závad, jak je tedy možné, že vade není postupně vzniklá, když po určité době dojde ke svěšení dveří v pantech tak, že nejdou otvírat (jedná se o vnější panty nasazené a přišroubované do rámu přesně v místě deformace!) a po zásahu technika spočívajícího v silnějším dotažení do rámu je deformace ještě výraznější?


PROTO ZÁVĚREM JEŠTĚ JEDNOU DŮRAZNĚ VARUJI PŘED JAKOUKOLIV SPOLUPRACÍ S FIRMOU REGNO SLANÝ, NEBOŤ VÝŠE UVEDENÉ SKUTEČNOSTI JASNĚ DOKAZUJÍ PŘÍSTUP K ZÁKAZNÍKOVI, KDY JAKÝKOLIV ZÁJEM (A BOHUŽEL I ZÁVAZKY VŮČI ZÁKAZNÍKOVI ) PŘESTÁVÁ EXISTOVAT DNEM ZAPLACENÍ A ZMIŇOVANÁ ZÁRUČNÍ DOBA 84 MĚSÍCŮ JE POUZE NICNEZNAMENAJÍCÍM LÁKADLEM !!!
m.b.

Odeslat příspěvekod kejki3 25. 5. 2015 20:56

No víte, brečíte sice dobře, ale na špatném hrobě. Tady nikdo nemůže posoudit, jestli máte pravdu vy, nebo REGNO. Mně jejich okna slouží už roky.
Proč to už dávno neřešíte přes soudního znalce?
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod jarous88 11. 3. 2016 11:12

Dobry den, poterboval bych poradit s vyberem plastovych oken. Vybiram s firem na Zlinsku. Zatim mi do oka padli dve firmy.V-okno a VEKRA. Mate nekdo zkusenosti s temito firmami a popripade jestli je mezi nimi nejaky zasadni rozdil. Diku dik :-)
jarous88
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lubica258 27. 3. 2019 07:10

Dobrý den, my jsme kupovali plastová okna od https://www.jis.cz/plastova-okna/ a byli jsme spokojení jak s cenou, tak i s jejich přístupem. Okna nám sami zadělali, takže my jsme to měli bez práce.
Lubica258
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hejjar 28. 3. 2019 09:49

plastová okna nikdy, klasická devěn s trojitými skly, super
hejjar
Návštěvník

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků