gril 3 v 1 - znáte ho?

Chodníky, zídky, pergoly, ploty, nábytek, skleníky, zimní zahrady, krmítka...

Moderátor: Moderátoři AbecedaZahrady.cz

Odeslat příspěvekod Bubák 3. 5. 2008 16:38

Gril se skládá ze tří na sebe nastavitelných částí, které lze použít jako ohniště, vyšší gril nebo uzavřenou udírnu. Dvě spodní části jsou opatřeny dvířky pro přikládání a kontrolu ohně, součástí vrchního poklopu je teploměr se stupnicí do 300°C, dvě tyče určené pro zavěšení uzených pokrmů a odklápěcí otvor pro vypouštění kouře. Grilovaný pokrm je připravován nad nádobou s vodní lázní pomocí tepla a dýmu.
Bubák

Odeslat příspěvekod Fidych 3. 5. 2008 19:18

Vypadá to zajímavě - máte ho vyzkoušený? Ještě byste mohl napsat, jak je celý gril velký, a kde jste ho viděl (koupil) a kolik stojí? Šlo by to :?:
Fidych
Zahradník

Odeslat příspěvekod HanaT 3. 5. 2008 19:39

jestli tento gril je vašim majetkem nebylo by špatné sem poslat nějaké foto a podělit se s námi o výrobek.
HanaT
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Fidych 3. 5. 2008 23:28

Jestli nás Bubák netahá za nohu :D ! Vypadá to tak neskutečně vymyšleno - co to všechno umí :shock: Ty dobroty by nebyly k zahození :-P
Ale Apríla už bylo...
Fidych
Zahradník

Odeslat příspěvekod dama 55 19. 2. 2009 11:39

Dobrý den, protože jsem tu krátce, prohlížím diskuze, zda by tu nebylo něco zajímavého pro mne. Můžu Vás ujistit, že za nohu netahá, ten gril existuje a já o něm zcela reálně uvažuji. Taky by se mi hodily zklušenosti někoho, kdo ho má, ale vidím, kde nic, tu nic, Gril prodává zásilkový obchod Orion a vidět ho můžete na www.zasilkovyobchod.cz. Stojí 1 600Kč a vysoký je celý 80 cm. Na douzování malého množství masa, nebo uzenin na chatě by byl prima. Jen škoda, že nevím, zda to není další krám do kůlny.
dama 55
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mrousek 19. 5. 2010 14:11

Máte zřejmě na mysli vodní gril - ano, mám jej doma a jsem s ním velmi spokojen. Koupil jsem ho tady: http://www.astoncentral.cz/vodni-gril-3v1-502.html za pěkných 999Kč a zatím slouží perfektně.
mrousek
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dama 55 26. 5. 2010 10:24

Děkuji vám za reakci. Gril bohužel nemáme, viděla jsem ho vystavený v prodejně. Jednotlivé díly do sebe špatně zapadaly, celé to bylo vyvedeno v tak tenkém plechu, že už se deformoval dříve, než ho někdo použil. Škoda, že materiál není kvalitnější, jinak by se mi moc líbil. Momentálně je ve slevě, asi moc nejde na odbyt.
dama 55
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků