Aku stroje

Technické zázemí a ostatní pomůcky při údržbě zahrady

Moderátor: Moderátoři AbecedaZahrady.cz

Odeslat příspěvekod sramek 29. 7. 2016 09:18

Koukal jsem, že honda vypouští svůj novej aku pragram, měl to někdo v ruce? jde mi o vyžínač. Názor a baterii? díky
sramek

Odeslat příspěvekod JOLLY1912 1. 8. 2016 10:00

Honda všeobecně vyrábí kvalitní stroje, ovšem tohle je, ale docela novinka a moc lidí kteří to měli v ruce asi nebude . Asi nejjednoduší bude zajít se podívat přímo na nějakou prodejnu hondy a pořádně si ho tam prohlédnout, případně vyzkoušet. Docela by mě zajímalo kolik ty baterie stojí.
JOLLY1912

Odeslat příspěvekod Broda Benesov 1. 8. 2016 11:30

Kolik to stojí, zjistíte snadno na stránkách Hondy. 4Ah akumulátor stojí 7 tisíc. Žádná cenová revoluce se nekoná, je to zajímavý, ale zatím s tím Honda jen začíná, moc toho nemají. Zatím určitě moc majitelů nebude, troufám si tvrdit, že asi žádný. Přece jenom tento vyžínač s jednou baterií a nabíječkou a musíte dát skoro 20 tisíc. Třeba takový Stihl je v tomto o parník napřed a můžete si vybrat z mnoha typů výrobků, používajících shodný akumulátor. Třeba Stihl má v nabídce 2 aku vyžínače a 1 aku křovinořez.
Broda Benesov

Odeslat příspěvekod KIm456 2. 8. 2016 08:05

56V Li–ion baterie o kapacitě 2 nebo 4 Ah.Je to nejvíce z celé nabídky na trhu. Bateriese dá použít v jakémkoli Honda akumulátorovém stroji. A Rychlonabíječkou ji nabiješ za 25minut. Ergonomie, nízká hlučnost a vibrace, určitej komfort při práci,to je asi tak všechno, co dostaneš od akumulátorových strojů Honda.
KIm456

Odeslat příspěvekod jarkastrednicechy 16. 8. 2016 08:07

Já mám bohužel čerstvou velmi špatnou zkušenost s aku vyžínačem Bosch Art 23 Accutrim - po necelých dvou letech naráz přestala fungovat baterie,  nelze vůbec dobít.  Značkový servis uvedl, že jde o ztrátu kapacity způsobenou používáním - závisí na množství nabíjecích cyklů.  Podle nich jde tedy o "běžné opotřebení", na které se nevztahuje záruka... Argumentují obdobnými pravidly u mobilních telefonů, tam ovšem baterie podle mne tvoří cca 10 % ceny
jarkastrednicechy

Odeslat příspěvekod Piskulka 16. 8. 2016 13:47

dost lidí má odpor k problémům s motory - benzín, údržba, nebo zase el. kabel. Proto je pochopitelné východisko z nouze aku přístroj. To jsem psal již dávno zpátky, baterie jsou limitujícím faktorem spokojenosti a potom ještě nízký výkon. Když aku, tak od firmy, která takové nářadí dělá dlouhou dobu a ještě ověřit u majitelů, jak je to ve skutečnosti.
Piskulka

Odeslat příspěvekod RadimN. 17. 8. 2016 08:25

proč se prostě nepodíváte na stránky http://www.hondastroje.cz/zahrada/aku-program nebo nedojdete na prodejnu? Řešit to přes diskuze je :grr:
RadimN.


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků