aspon uvidis jak jsou ktere mrazuvzdorne... moc by me zajimal tvuj vyklad jak se ti dari... chci si jeste nejake prikoupit...asi v Lounech kde maji spec.na revy...
o te kralovne jsem cetl (jedna ze dvou odrud, ktere nam ) ze pry je plodna, ale choulostiva na mraz i houb.choroby hned jak se otepli tak je stříknu Sulkou, aspon to vsude doporucuji..., kdyz zitra posles fotky tech orez.rev, nemas jejich fotky jak plodily? jsem hrozny co? ))
Tak jsem ti to k svátku nafotil, je to pouze mobilem a fotil jsem ho v práci ve skleníkách páč já ho mám zarostlé v břečťanu a nebylo by to tak vidět. Tak vše nejlepší a hodně zdraví. http://bozner.rajce.idnes.cz/Vinna_reva_7_3_2010/
diky Dane, je to moc zajimave, koukam, ze nedelas kazdorocne novy tazen do vodor.polohy, ale delas to na starem ramenu, to je asi mene obyvkly zpusob, ze? moc diky za nazornost
Takto mě to naučil pan Zahradník zahradník s velkým Z a je to dobrý způsob akorát někdy ten silný prastarý výhon úplně odříznu a zapěstuju nový, kolikrát je taková úroda že to nestačíme sníst.