Karen,jsi moc hodná,děkuji Vídala jsem ho jako holka,už jsem ho potom vůbec neviděla.Má taková malinká semínka,pokusím se ho namnožit,pokud to ovšem půjde,líbil by se mi i doma na zahradě.Potkala jsem ho,když jsem se vracela z hub.
Tuhle rostlinku jsem sebrala před 3-4 lety z obrubníku silnice před našim domem.Bylo ji tam plno a mně se líbila jak tvrdě bojuje vtak nepříznivých podmínkách. Položila jsem ji na okraj skalky .To je na první fotce. Rozrůstala se a letos hodně kvete.
Nevíte někdo co to mám??
-- 25. 6. 2013 11:07 --
Druhá rostlinka je trochu podobná,ale větší, první kvete čistě bíle tahle je bílá
Karen mě to přivezl muž před lety ze silnice to někde našel v prostoru,jsem z toho na nervy,zaneřádila jsem si tím celou skalku a nemohu se toho zbavit.
Tak to mně se to teda líbí, Zatím mě ani nenapadlo chtít se toho zbavit. Vždyť to snad nemá ani kořínky jak je vidět, lemuje ta od silnice dolní okraj a je až k cestičce.Tak jsem měla strach že tomu ublížím, Jinak je na skalce rozlezlé kde co tak si mohou vzájemně konkurovat. Ta naše skalka je skutečně mini skalka. Uvidím dcera plánuje zvelebovat tu na chatě a tam teda je prostoru hodně. Teď mě napadlo ,máte někdo skušenost s netkanou textilií na skalce? Dcera by chtěla ji položit pod kameny na skalce aby se tam nerozlézala tráva.Vím že se to dělá na okrasných zahradách .Ale na skalkách ??? Čím to pak zakrýt, pískem??? Nemám s tím žádné zkušenosti.
//Edit moderátor: Sloučení témat.// Soufkaa: Prosím, přečti si pravidla, jak se chovat na fóru. Není důvod zakládat nová témata, když už ta stejná existují!