Řešil jsem stejný problém. Zklamala plastová zábrana, dřevěná i žlábek který stále zarůstal. Nyní mám lemování ze zámkové dlažby hnědé barvy 100x80x200mm a jsem naprosto spokojen.
Ahoj. Taky řeším takový problém. A nejvíc se mi zamlouvají normální dlažební kostky, takové ty kostičky nebo obdélníky, co se dávají do chodníků. Sekačka by po nich dobře jezdila a nemusíš ani strunovkou pak sekat to, co sekačka nesebere kolem těch dřevěných plotků.
Ahojky! Právě tento problém řešíme! Zvolili jsme levnější variantu.Jezdíme na výlety a přivážíme si z nich placaté kameny Vytvořili jsme mezi trávníkem a kůrovou nastýlkou pěkný lem. Další kámen je položený na placáči a podrží kůru.Sekačka po kamenech pěkně jezdí a oseká trávník až ke kraji. A pěkně to vypadá
Moje švagrová oddělila trávník a záhon použitými cihlemi které vsadila do rýhy a z každé strany dosypala zeminou, nevypadá to špatně a se sečením není žádný problém.
Dobrý den, ráda bych vám nabídla jako alternativu co mezi mulč a trávník plastové palisády. Palisády se hodí kamkoliv kde je třeba upravit přechod mezi trávníkem a jakkoliv využitou plochou.
řekla bych, že na jakékoliv drobné předěly jsou nejlepší dřevěné palisády. Většina výrobců už je impregnuje, takže chvíli v zemi vydrží a když si koupíte jednotlivé, tak každý poškozený kus můžete vyměnit. Ale pár let vydrží i nápor psa a dětí