od Karen Válková 17. 11. 2009 17:25
Tak ti nevím ,moc dobře to nevypadá,asi jste měli všichni pravdu,že to nepůjde,i když v telce říkali ,že je teďka vhodná doba.Oba truhlíky mám vedle sebe, v obouch byla stejná zemina a řízky no ty nevím píchala jsem je jak mi přišly pod ruku. Truhlíky jsou na stolku mezi okny ,tak že jednomu jde slunko z levé strany a druhému z pravé.A teď se podrž, v truhlíku ke kterému šlo slunko z pravé strany tedy jako by od západu, tam všechny řízky opadaly-nezbyl ani na jední hůlce žádný lístek.Zbylé větévky jsou ještě zelené.
V druhém truhlíku co jde světlo z druhé strany lístky neopadaly snad tak 3-4 a to ještě jen z jedné větévky.
Tak nevím .Něco podobného se mi už dělo tenkrát s těmi lístky fialek jak pouštěly kořínky v jedné nádobce a v druhé ne. Taky stály takhle nějak jako ty dva trůhlíky.
Co dělají ty moje tři keře rohďáků nevím my se tam už dlouho nedostali. My tam byli naposledy 29.9. když jsem tam sázela ty přebytky skalniček.To bylo všechno vpořádku.
A ty myslíš ,že by je mohl lišejník zahubit, to snad nééé. To by byla děsná škoda.
Ahoj všem Karen a Džesinka