od Rudd 1. 12. 2008 19:56
Ďakujem taszkor, naše víno sme nakoniec pripravili a "naložili" podobne. Teraz si veselo buble
a tešíme sa na výsledok. Chcel som vedieť, či pridávate a koľko cukor, a pod. My sme ho dali
od-oka podobne ako u receptov na domáce víno z iných produktov, napr. čiernych ríbezlí.
Mám obavy o to, aká bude chuť, aby nebolo moc skladké ani kyslé, ale podľa možnosti tak akurát ... Vlastná cukornatosť bola údajne len okolo 14, i keď mne osobne sa zdalo dobré sladké.
Uvidíme ...
Ďakujem taszkor, naše víno sme nakoniec pripravili a "naložili" podobne. Teraz si veselo buble
a tešíme sa na výsledok. Chcel som vedieť, či pridávate a koľko cukor, a pod. My sme ho dali
od-oka podobne ako u receptov na domáce víno z iných produktov, napr. čiernych ríbezlí.
Mám obavy o to, aká bude chuť, aby nebolo moc skladké ani kyslé, ale podľa možnosti tak akurát ... Vlastná cukornatosť bola údajne len okolo 14, i keď mne osobne sa zdalo dobré sladké.
Uvidíme ...